Despre noi

Despre noi

Despre Mateo Tour

Companie privata, avand ca obiect de activitate inchirierea de microbuze si autocare cu sofer. Ca urmare a cerintelor de piata, firma si-a extins activitatea in domeniul transportului de persoane in scop turistic si de afaceri precum si unor evenimente speciale: congrese, conventii, summituri, vizite oficiale, targuri si expozitii, etc. aceasta facandu-se cu mult profesionalism avand in vedere in permanenta siguranta si confortul pasagerilor. Promtitudinea si seriozitatea au fost factori de baza ce au adus firmei clienti fideli atat persoane fizice cat si companii.
Pe baza de contract, MATEO TOUR poate efectua transportul angajatilor diferitelor companii, atat in Bucuresti cat si in alte zone ale tarii, in functie de necesitatile acestora.
MATEO TOUR va ofera, la cererea dumneavoastra, autoturisme, microbuze, miniautocare si autocare care pot fi inchiriate cu sofer (soferi profesionisti vorbitori de limba engleza), cu o capacitate incepand de la 4 locuri pana la 65 de locuri.
Toate autovehiculele noastre sunt dotate pentru a indeplini cele mai exigente asteptari. 

Transfer Aeroport

Transferuri de la/catre aeroporturi din Romania.

Transferuri

Transferuri interne si internationale.

24/7

Servicii non-stop

Transport persoane

Transport persoane cu soferi profesionisti.

Loialitate

Tinem clientii buni mereu aproape.

Logistica

Asistenta logistica.

TESTIMONIALE

Alexandru Neagu

(General Manager)

De ce sa alegi serviciile noastre ?

Anii de experienta ne-au invatat ca satisfactia clientilor este cel mai sigur drum spre succes. Buna organizare si permanenta orientare catre perfectiune, a adus la realizarea unui sistem de transport persoane foarte bine pus la punct. Pentru un maximum de calitate si pentru satisfactia deplina a clientilor tratam toate cererile in mod personalizat si cu toata atentia.

9500 +

oameni multumiti

500 +

locatii atinse

200 +

milioane km parcursi

100 +

firme contractate

Call Now Button
Open chat